Αποκατάσταση μιας ρομαντικής τρέλας στον κήπο

Αποκατάσταση μιας ρομαντικής τρέλας στον κήπο

30 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πίσω αυλή που διατηρήθηκε ως γραφικό σκηνικό παρά τις προσπάθειές τους για φύτευση. (Βλέπε προηγούμενη ιστορία.) Ο Turner και ο Ferber προσέλαβαν ντόπιους λιθοξόους για να φτιάξουν «τον πίσω τοίχο ενός ερειπωμένου παρεκκλησίου». Αν και η ανοησία μοιάζει με στεγνή στοιβαγμένη πέτρα, οι κεντρικές κολώνες και οι πίσω αντηρίδες είναι τσιμεντοειδείς με κονίαμα για να παρέχουν σταθερότητα.

Οι τρέλες ονομάζονται συνήθως από την έπαυλη ή τον ιδιοκτήτη της, αλλά ο Turner και ο Furber ονόμασαν την τρέλα τους “Buddy”. (Έλα, πες το δυνατά.)

ανοησίες του ιστορικού κήπου
Στο πίσω μέρος του πέτρινου «ερειπίου» υπάρχει καθιστικό. Με θέα τα κρεβάτια του κήπου και αυτή την ανοησία, ένα κουνιστό παγκάκι κρέμεται στο πίσω κατάστρωμα του σπιτιού που καλύπτεται από πέργκολα.
ανοησίες του ιστορικού κήπου
Το ωδείο της κρεβατοκάμαρας αγνοεί την ανοησία που φαίνεται εδώ πριν από το τζάμι.
τρέλα στον κήπο στο χιόνι
Τα παράθυρα από βιτρό με οπίσθιο φωτισμό προσθέτουν ζοφερό ενδιαφέρον σε κάθε εποχή.

Το βιτρό από μια παροπλισμένη αρμενική εκκλησία στα βόρεια της Νέας Υόρκης αποκαταστάθηκε και τοποθετήθηκε στις πέτρινες καμάρες. Τα σιντριβάνια βρίσκονται τόσο μπροστά όσο και πίσω από τη δομή. Ο πρωινός ήλιος φωτίζει το ποτήρι με μια ιριδίζουσα λάμψη. το απόγευμα το ηλιοβασίλεμα δημιουργεί μια λάμψη στο πίσω καθιστικό. Το βράδυ, το βιτρό φωτίζεται από πίσω για να φαίνεται από το σπίτι και το κατάστρωμα.

Οι γύρω κήποι πλαισιώνουν το στενό οικόπεδο τετάρτου στρεμμάτων, το οποίο έχει ελάχιστο χώρο για πλευρική φύτευση. Αντίθετα, το ζευγάρι έχτισε μια λεπτή, μακριά πέργκολα πάνω από το νέο κατάστρωμα που περνάει δίπλα από την κουζίνα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, αυτό το επίπεδο κατεβαίνει σε ένα μεγαλύτερο κατάστρωμα που καλύπτεται από μια πιο ουσιαστική πέργκολα.


Ετικέτες: OHJ Αύγουστος 2023